Chef van restaurant The Dining Room kookt uitsluitend met vruchten uit moestuin van vrouw

Gastvrouw Elisabeth plukt tomaten in haar serre. Foto: Joris Herregods

Breendonk / Liezele / Puurs-Sint-Amands / Ruisbroek / Lippelo -

Bij Restaurant The Dining Room in Lippelo (Puurs-Sint-Amands) koken ze op dit moment van het jaar uitsluitend met groenten uit eigen tuin. Het zijn in het bijzonder de tomaten die chef Danny Bervoets het meeste plezier verschaffen, want ze worden hoogstpersoonlijk door zijn vrouw Elisabeth van Assche geteeld. De zoete vruchten uit haar serre laat hij schitteren op zijn kaart met een bijzonder tomatengerechtje, als ode aan de passie van zijn vrouw.

‘Tomatoes, tomatoes, tomatoes uit Elisabeths serre’, zo wordt het gerechtje aangeprezen op de kaart van The Dining Room. De chef is duidelijk fier op dat gerechtje.

De statige villa waarin de zaak gevestigd ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!