© Carlo Coppejans

Lien Van de Kelder woont tijdelijk in Bangkok: “Het was niet evident, maar dit was een unieke kans”

Actrice Lien Van de Kelder is met haar kinderen van vier en zes verhuisd naar Thailand. In Bangkok werkt echtgenoot en regisseur Hans Herbots al een tijdje aan de nieuwe tv-serie ‘The Serpent’, bedoeld voor Netflix en BBC. “Ik haal de kinderen van school op met een tuktuk”, zegt ze in Het Laatste Nieuws.

Voor vier maanden moest Hans Herbots naar Bangkok verhuizen. Dan zou Lien Van de Kelder die in Antwerpen woont, haar man weinig zien. Dus reisde ze hem achterna, met kinderen Victor (4) en Jeanne (6).

Van de Kelder werkt in Thailand verder als juriste voor haar kantoor in Mechelen. Maar voor de kinderen was de aanpassing groter, zegt ze. Die krijgen nu les in het Engels en Frans in een internationale school. “Ik haal hen op met een tuktuk, wat ze zalig vinden. Ze missen natuurlijk wel hun vriendjes, maar ’s avonds zijn ze altijd enthousiast.”

“Het was niet evident om ons leven in Antwerpen tijdelijk on hold te zetten en alles te regelen. Maar dit was een unieke kans, waar we heel dankbaar voor zijn.”

Nu in het nieuws