Tommorrowland

© rr

Actrice Imanuelle Grives neemt alle schuld op zich nadat ze betrapt werd met drugs op Tomorrowland

De Nederlandse actrice Imanuelle Grives die samen met twee vriendinnen wordt verdacht van drugshandel op het Belgische dancefeest Tomorrowland zal in de zaak alle verantwoordelijkheid op zich nemen. Haar advocaat John Maes bevestigt berichtgeving hierover door het Algemeen Dagblad (AD). Volgens hem hebben de twee vriendinnen niets te maken met het drugsbezit en de -handel.

De actrice werd op 21 juli aangehouden. Volgens het parket had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis.

Donderdag is de eerste behandeling van haar rechtszaak, maar daarbij is Grives niet aanwezig. De actrice is sinds vrijdag thuis. Vorige week donderdag werd bekend dat zij de inhoudelijke behandeling na betaling van een borgsom van 5.000 euro in vrijheid mag afwachten.

Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol, maar daar heeft het parket geen boodschap aan. Ze wordt verdacht van drugshandel.