Merad opent in historisch pand op Vismarkt: “We starten ’s morgens met koffie en vers gebak”

Dilara en Burhan Demir verhuizen met Merad naar de Vismarkt. Foto: Sven Van Haezendonck

Merad opent in historisch pand op Vismarkt: “We starten ’s morgens met koffie en vers gebak”

Mechelen -

Begin 2020 openen de uitbaters van het bekende Turkse restaurant Merad een nieuwe vestiging in een historisch pand op de Mechelse Vismarkt. Ze geven al meer details vrij over de nieuwigheden. “Klanten kunnen vanaf ’s morgens bij ons terecht. We starten met koffie en vers gebak”, zegt Dilara Demir. “Gewoon iets drinken, kan ook.”

Merad in de Hendrik Consciencestraat is al 25 jaar een begrip in de stationsbuurt. Burhan (30) en zijn vader Veyis (55), Nederlanders van Turkse origine uit Den Haag, hebben de zaak in 2011 overgenomen ...

.

Meest gelezen GVA+

Sport

DOEN!