© Stad Mechelen

Bijna 10.000 mensen gebruiken UiTPas: stad verloot drie prijzenpakketten van 700 euro

Binnenkort reikt Mechelen de 10.000ste UiTPas uit. Om dat te vieren, verloot de stad onder alle pashouders drie prijzenpakketten ter waarde van 700 euro.

De UiTPas werd drie jaar geleden in heel wat steden, waaronder Mechelen, in het leven geroepen. Houders ervan kunnen punten sparen als ze bijvoorbeeld een museum bezoeken, gaan zwemmen of een avondje theater meepikken. Die punten kunnen ze dan omruilen voor gratis tickets, interessante kortingen, hapjes, drankjes of andere voordelen.

“Momenteel staat de teller op 9.750. Met deze campagne willen we de UiTPas nog meer bekendheid geven en vliegensvlug de kaap van 10.000 bereiken. We zetten niet alleen de 10.000ste in de bloemetjes, maar ook de trouwe UiTPas-houders die er al sinds 2016 bij zijn. Iedereen kan in de prijzen vallen”, zegt cultuurschepen Björn Siffer (Vld-Groen-m+).

Wat is er te winnen?

In de drie prijzenpakketten zitten heel wat voordelen: een 10-beurtenkaart voor de zwembaden, de schaatsbaan en Arenal, tickets voor het cultuurcentrum, theaters en musea, een spel bij VR base, een Mechelenbon en het Mechels monopolyspel.

Een UiTPas kost 5 euro en is een persoonlijke kaart op naam. U kunt de pas kopen bij UiT in Mechelen in het Schepenhuis of tijdens UiT zonder UiTlaat op zondag 22 september. Hebt u recht op een verhoogde tegemoetkoming? Dan krijgt u een gratis UiTPas met kansentarief. Die is ook te verkrijgen in het Sociaal Huis.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio