© ISOPIX

Meghan Markle deelt nooit eerder vertoonde foto van baby Archie

Om prins Harry een gelukkige verjaardag te wensen, deelde Meghan Markle op Instagram enkele leuke foto’s. Daartussen stond er ook een nooit eerder gepubliceerd beeld van het koppel samen met hun zoontje Archie.

flb

Prins Harry vierde zondag zijn 35ste verjaardag en dat werd op de officiële Instagram van het koppel gevierd met een verzameling foto’s van de Duke of Sussex. Ze staan in een chronologische volgorde, beginnen met een foto van hem als pasgeboren baby in de armen van zijn moeder prinses Diana en eindigen met hijzelf samen met zijn vrouw en zoontje Archie.

Die laatste foto is bijzonder, omdat die nooit eerder werd vrijgegeven. In het zwart-witbeeld, dat genomen werd door hoffotograaf Chris Allerton, zien we hem neerknielen bij zijn zoontje dat op de schoot van zijn mama zit. De foto werd begin juli genomen tijdens het doopsel van het jongetje.

“Je dienstbaarheid aan de goede doelen waar je zoveel om geeft, inspireert me elke dag. Je bent de beste echtgenoot en een fantastische vader voor onze zoon. We zien je graag. De gelukkigste verjaardag!”, schrijft Meghan nog bij het mozaïekbeeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

bekijk ook

Meghan Markle door vriend en vijand afgekraakt in documentaire, maar fans springen in de bres: “Jaloezie”

Applaus en cadeautjes voor Meghan en prins Harry op allereerste honkbalwedstrijd op Britse bodem

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

NIET TE MISSEN