Politie vat man met grote hoeveelheid drugs op zak

Foto: BELGA

Politie vat man met grote hoeveelheid drugs op zak

Print
Merksem -

De Antwerpse politie heeft zaterdag in Merksem een man opgepakt na een korte achtervolging te voet. De man die illegaal in het land verbleef was in het bezit van een aanzienlijke hoeveelheid drugs.

Het wijkonderzoeksteam (WOT) van de regio noord kreeg een man in de gaten die aan alle kenmerken van een zoekende druggebruiker voldeed. Op een gegeven moment maakte hij contact met een vermoedelijke verkoper van verdovende middelen.

Bij controle nam de verdachte te voet de vlucht via de Bredabaan, Meereigen, Kasterveldenstraat en Rerum Novarumlaan. De politie bleef de vluchtende verdachte op de hielen zitten. Toen hij gecontroleerd werd bij het vatten, had de man alleen nog maar gsm’s en geld op zak.

Bij controle van de vluchtroute werd nog een aanzienlijke hoeveelheid drugs gerecupereerd. De verdachte gaf toe dat hij ze tijdens de vlucht weggegooid had. De man werd gearresteerd. 40 verpakkingen heroïne, 15 verpakkingen cocaïne en een som geld werden in beslag genomen. De verdachte van 20 verblijft illegaal in ons land.

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio