Mo Messoudi is na Beerschot prof af en kiest officieel voor Lyra-Lierse: “Dit past perfect”

Foto: Facebook Lyra-Lierse

Mo Messoudi is na Beerschot prof af en kiest officieel voor Lyra-Lierse: “Dit past perfect”

Print

Mo Messoudi heeft de knoop over zijn toekomst doorgehakt. De 35-jarige middenvelder neemt na zijn vertrek bij Beerschot afscheid van het profvoetbal en zet zin carriére verder in de derde amateurklasse bij Lyra-Lierse. Hij tekende dinsdag een overeenkomst voor één seizoen.

Messoudi kwam de voorbije jaren uit voor Beerschot, de club waar hij 17 jaar geleden doorbrak, maar zag zijn contract in de zomer aflopen. Het zou enkel verlengd worden bij promotie naar de hoogste klasse en dat gebeurde uiteindelijk niet. Als transfervrije speler pikt Lyra-Lierse hem nu op.

“Ik ken de club via Eric Van Meir en ben bevriend met meerdere spelers”, zegt Messoudi op de clubsite. “Ik wou absoluut nog minstens een jaar verder voetballen, en vooral het spelplezier terugvinden bij een club met een échte voetbalsfeer én een gezonde sportieve ambitie. Ik ben op de ideale leeftijd gekomen om deze keuze te kunnen maken. Het past ook perfect binnen mijn privé-toekomstplannen.” Messoudi combineert Lyra-Lierse met zijn bijbaan als tv-analist en zijn trainersopleiding.

View this post on Instagram

Terugblikken op een profcarrière van 17 jaar … Dat zijn jaren vol hoogtepunten, overwinningen en af en toe eens tegenslag. Het winnen van een beker, verliezen van een finale, plezier in het spelletje en het afrekenen met blessures en ontgoochelingen. Het hoorde er allemaal bij. Maar vooral het zijn prachtige voetbaljaren waar ik nu een punt achter zet. Na 17 jaar heb ik besloten te stoppen als professioneel voetballer en sta ik klaar voor mijn nieuwe uitdagingen. Al zal een bal nooit ver uit de buurt zijn. Hoewel ik op lager niveau nog verder aan de slag ga, zit mijn tijd als professioneel voetballer er op. Ik wil alle supporters, trainers en medespelers die me gesteund hebben of waarmee ik gewerkt hebt, bedanken voor de prachtige jaren vol voetbalplezier. Bedankt voor alles en ongetwijfeld tot binnenkort! @kbeerschotva @willemii @kv_kortrijk @kaagent @ohleuven @esseveeofficial @rcaofficiel @klyralierse

A post shared by Mo Messoudi (@momessoudi) on

Meer voetbalnieuws