Er wordt flink gelachen met deze peperdure flipflops van Hermès

Foto: Hermès

Mode

Er wordt flink gelachen met deze peperdure flipflops van Hermès

Print

De flipflops die het Franse modehuis Hermès verkoopt, hebben heel wat weg van een gewoon paartje dat je pakweg in de supermarkt zou kunnen vinden. Alleen hangt er een prijskaartje aan van 330 euro en dat leidt tot heel wat hilariteit op sociale media.

Een schuimzool, twee bandjes die tussen de tenen lopen, … nee de flipflops van Hermès lijken verdacht veel op heel wat andere paartjes. Er is echter een opvallend verschil: het prijskaartje. Zo betaal je voor een paar doorsnee Havaianas een prijs van rond de 20 euro. Die van het Franse modehuis kosten echter 330 euro.

En dat doet nogal de wenkbrauwen fronsen op sociale media. “Normaal vind ik dit soort dingen echt grappig en rol ik eens met mijn ogen, maar voor een keer ben ik echt in de war. Dit zijn letterlijk gewoon flipflops. Geen struisvogelveren, noch diamanten studs. Gewoon een paar flipflops”, schrijft iemand. “Normaal zou zo’n paar maar 15 euro kosten, maar bij Hermès betaal je er 330 euro voor. Bovendien zul je er waarschijnlijk evengoed blaren van krijgen”, klinkt het nog bij iemand anders. Of nog: "Duidelijk gemaakt voor mensen met meer geld dan gezond verstand."

 

NIET TE MISSEN