“Meghan Markle wil niet dat haar vader ooit baby Archie ontmoet”

Foto: ISOPIX

Celebs

“Meghan Markle wil niet dat haar vader ooit baby Archie ontmoet”

Print

Er zit weer een flink haar in de boter tussen Thomas Markle en zijn dochter Meghan. Vorig weekend maakte hij opnieuw zijn beklag in de Britse pers en dat blijkt dit keer de druppel te zijn geweest. Naar verluidt wil Meghan niet dat haar vader ooit zijn kleinzoon te zien krijgt.

Na heel wat schandaaltjes in de pers omdat hij onder meer niet uitgenodigd was op het huwelijk van zijn dochter Meghan Markle met prins Harry, heeft Thomas Markle opnieuw van zich laten horen. “Er was tot voor kort nooit een probleem tussen Meghan en mij”, zei hij in The Daily Mail. “Ik ben stil gebleven omdat ze zwanger was, maar nu laat ik opnieuw van mij horen omdat haar pr-mensen me uit haar leven verwijderd hebben. Natuurlijk ben ik teleurgesteld dat ik Archie nog niet gezien heb. Ik had gehoopt dat het moederschap Meghan zachtaardiger zou maken en dat ze contact zou zoeken.”

Met deze nieuwe uitlatingen heeft hij naar verluidt echter het tegenovergestelde bereikt. Volgens The Sun heeft Meghan nu alle banden doorgeknipt, voorgoed. “Het is een vreselijke situatie, maar Meghan heeft de moeilijke beslissing genomen om niet langer een relatie te hebben met haar vader”, zegt een bron die dicht bij het gezin staat.

Zoon en man beschermen

“Die beslissing nam ze eigenlijk al een tijdje geleden, maar nu pas heeft ze er vrede mee. Het is duidelijk bijzonder pijnlijk voor haar, maar ze moet dat doen om zichzelf, haar man en haar zoon te beschermen. Thomas heeft Harry nog nooit ontmoet en het is weinig waarschijnlijk dat hij ooit Archie zal ontmoeten”, klinkt het nog.

Opvallende reactie

Hoewel er nog geen officiële reactie is gekomen vanuit de koninklijke familie, hebben Meghan en Harry wel een veelzeggende quote gedeeld via hun Instagramaccount. “Het is zo makkelijk om af te breken en te vernietigen. De helden zijn diegenen die vrede sluiten en opbouwen”, klinkt het bij monde van Nelson Mandela.

 

bekijk ook

Prins Harry en Meghan Markle tonen hun baby aan de wereld

 

Ze is terug: Meghan Markle maakt eerste publieke verschijning sinds bevalling

 

Applaus en cadeautjes voor Meghan en prins Harry op allereerste honkbalwedstrijd op Britse bodem

 
NIET TE MISSEN