Pommeline toont haar sinaasappelhuid: “Perfectie bestaat niet”

Foto: Lieven Van Assche

Celebs

Pommeline toont haar sinaasappelhuid: “Perfectie bestaat niet”

Print

“Perfectie bestaat niet.” Met die boodschap deelt Pommeline Tillière (25), bekend van Temptation island en de ex van Fabrizio, een foto van haar billen met “sinaasappelhuid”.

Wie de 25-jarige volgt op sociale media, weet dat ze naast van tatoeages ook van sporten houdt. De Oost-Vlaamse blondine deelt geregeld kiekjes en filmpjes van zichzelf terwijl ze aan het fitnessen is. En toch: ondanks dat sporten heeft Pommeline last van cellulitis. Maar zich daarover schamen, doet ze helemaal niet.

Op Instagram deelt ze daarom een foto van haar benen waarop die cellulitis te zien is. “Even om duidelijk te maken dat perfectie niet bestaat”, schrijft ze erbij. “Ik eet gezond en sport veel, maar heb net als veel vrouwen last van sinaasappelhuid.” #noshame, geen schaamte, voegt ze er nog aan toe.

Pommeline toont haar sinaasappelhuid: “Perfectie bestaat niet”
Foto: Instagram Stories

In Dag allemaal heeft de blondine het trouwens ook over haar veelbesproken breuk met de 26-jarige Fabrizio, met wie ze nog altijd samenwerkt. “We doen dat zo professioneel mogelijk. Maar vrienden zou ik ons niet meer noemen”, klinkt het bij Pommeline.

LEES OOK. Pommeline laat in haar hart kijken na breuk met Fabrizio: “Ik heb veel gehad aan mijn hond”

LEES OOK. Na Pommeline reageert ook Fabrizio: “De waarheid is dat het niet meer goed kan komen tussen ons”

NIET TE MISSEN