Victoria Beckham toont zich van haar gekste kant

Celebs

Victoria Beckham toont zich van haar gekste kant

Print

De Britse modeontwerpster Victoria Beckham verschijnt vaak in het openbaar zonder een glimlach, maar op een plezierjacht in Zuid-Frankrijk toont ze dat ze het wel degelijk kan. Meer zelfs: ze laat zich gaan op een van haar favoriete nummers.

Victoria Beckham en haar man David Beckham zijn momenteel op vakantie in Zuid-Frankrijk, waar ze op het jacht verblijven van hun goede vrienden Elthon John en zijn partner David Furnish. Op de boot wordt er veel plezier gemaakt, zo laat de voormalige Spice Girl haar volledige inleving zien tijdens het nummer ‘Guilty’ van de Amerikaanse zangeres Barbra Streisand en Bee Gee Barry Gibb.

“Barbra Streisand is alles! En ik hou van mijn Barry Gibb”, schrijft ze in het bijschrift van het filmpje. Haar playbacken blijft niet onopgemerkt. De enige echte Barbra Streisand heeft het ook gezien. De 77-jarige zangeres laat aan Victoria weten dat ze behoorlijk onder de indruk is. “Ga ervoor, meid”, laat ze weten in een reactie. “Kusjes, fijne zomer”, wenst de voormalige Spice Girl haar nog toe.

NIET TE MISSEN