Royal Antwerp FC opent pop-upwinkel in Wilde Zee

Antwerp-supporters zijn welkom in de Schrijnwerkersstraat. Foto: Patrick De Roo

Royal Antwerp FC opent pop-upwinkel in Wilde Zee

Print
Antwerpen / Deurne -

Royal Antwerp FC opent deze vrijdag (30 augustus) een pop-upwinkel in de Schrijnwerkersstraat in het winkelgebied Wilde Zee. Supporters kunnen zich daar volledig uitleven aan de merchandising van hun voetbalploeg.

De winkel in de Schrijnwerksstraat is al volledig gevuld met sjaals, T-shirts en mascottes van Antwerp. “Deze pop-upwinkel biedt onze supporters de mogelijkheid om het winkelen in het centrum van Antwerpen te combineren met een bezoek aan onze RAFC pop-upstore”, zegt Dimitri Huygen, business- en communicationmanager van RAFC. “Het sterke merk ‘Antwerp’ wordt op deze manier ook verder uitgebouwd in het straatbeeld van de stad. Dat dit net in de verkeersvrije Wilde Zee mogelijk is, dat bekendstaat voor zijn winkels, beautyshops en delicatessenzaken, maakt ons zeer trots.”

Royal Antwerp FC opent pop-upwinkel in Wilde Zee
Foto: Patrick De Roo

Met het sportieve succes van de club werd het aanbod aan merchandising gevoelig uitgebreid. Er kwam een nieuwe webshop. De Antwerp pop-upstore is na de opening vrijdag open van maandag tot zaterdag van 10u tot 18u. Gesloten op zondag, behalve tijdens de koopzondag op 1 september. De RAFC-winkel blijft open tot eind september.

Extra troef

Zowel het stads- als districtsbestuur reageren enthousiast op de komst van deze pop-upwinkel van Antwerp naar het stadscentrum. “Als sportschepen ben ik enorm verheugd dat RAFC de club naar het centrum van onze stad brengt”, zegt Ludo Van Campenhout (N-VA), die zelf supporter is van Antwerp. “Deze pop-upstore is een extra troef voor het winkelgebied Wilde Zee. Het versterkt zo het topniveau dat winkelend Antwerpen nu al heeft, met een sportieve aanvulling van het bestaande aanbod.” Hetzelfde valt te horen bij Antwerps districtsschepen van Lokale Economie Samuel Markowitz (Open Vld).

Antwerp is echter niet de eerste voetbalclub die een pop-upwinkel opent in de Antwerpse binnenstad. Beerschot-supporters kunnen sinds juni terecht in Hopland om T-shirts en sjaals te kopen van hun voetbalclub. Er worden tot januari volgend jaar ook nog tickets en abonnementen verkocht.

Meer voetbalnieuws