© Hollandse Hoogte / Gerrit van Keulen

Moeskroen huurt jonge verdediger van Porto: Queiros kan heel wat adelbrieven voorleggen

Moeskroen heeft zich dinsdag verzekerd van de diensten van de Portugese verdediger Diogo Queiros, die voor één seizoen gehuurd wordt van FC Porto.

Het jeugdproduct van Porto was de aanvoerder van de beloftenploeg. De twintigjarige Queiros kwam zo tot 47 matchen in de Portugese tweede klasse, waarin hij drie rode kaarten onder zijn neus geduwd kreeg.

Queiros kan heel wat adelbrieven voorleggen. Vorig jaar won hij met de U19 de UEFA Youth League door in de finale Chelsea te kloppen met 3-1. De verdediger scoorde toon het tweede doelpunt voor Porto. De Portugees doorliep alle nationale jeugdreeksen en is aanvoerder van de U20.

Deze zomer maakte de Portugese centrale verdediger de voorbereiding mee met de A-ploeg van Porto, maar nu volgt alsnog een uitleenbeurt aan Moeskroen. “Deze deal was mogelijk door de goede relaties tussen Porto en Moeskroen sinds de huur van de Mexicaanse middenvelder Omar Govea (in 2017-2018)”, leggen de Henegouwers uit.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Excel Moeskroen

Meer voetbalnieuws