© Instagram KV Mechelen

KV Mechelen-supporter thuis verrast: 12.000 abonnementen verkocht

De abonnementenverkoop bij KV Mechelen loopt als een trein. Nadat de promovendus eerder al een nieuw clubrecord verbrak, werd nu een nieuwe mijlpaal bereikt. De jonge Boris Van Opstal kocht het 12.000ste abonnement en kreeg daarom een shirt cadeau uit handen van spelers Storm en Corryn.

De perikelen rond de zaak Propere Handen en de onzekerheid die daarmee gepaard ging hebben duidelijk geen invloed gehad op de abonnementenverkoop bij KV Mechelen. De club zette al voor het vijfde jaar op rij betere verkoopcijfers neer. Vorig seizoen verkocht de bekerwinnaar een recordaantal van 11.100 abonnementen en enkele weken geleden sneuvelde dat record opnieuw.

Vrijdag werd zelfs het 12.000ste abonnement verkocht, een mijlpaal in de clubgeschiedenis. De gelukkige was de jonge KV-supporter Boris Van Opstal. Hij kreeg thuis bezoek van Malinwa-spelers Alexander Corryn en Nikola Storm, die vorige week nog man van de match werd. Zij overhandigden hem niet alleen zijn seizoenskaart, maar ook een speciaal shirt dat beide spelers signeerden.

Een abonnement kopen kan nog enkele weken, het record zal dus nog wat scherper gesteld worden. “Maar je twijfelt best niet te lang meer”, klinkt het bij KV Mechelen. “Zelfs nu het seizoen al enkele wedstrijden ver is blijft het voordeliger om een seizoenskaart aan te kopen in plaats van losse tickets. Bovendien geeft het je zekerheid over een plaats in de tribune nu het AFAS Stadion stilaan vol loopt met abonnees en het aantal vrije plaatsen voor losse tickets beperkt is.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer voetbalnieuws