Miley Cyrus bijt van zich af: “Ik heb Liam nooit bedrogen”

Nu de breuk definitief is tussen zangeres Miley Cyrus en Liam Hemsworth wordt op sociale media gesuggereerd dat de Amerikaanse zangeres Hemsworth heeft bedrogen. In een emotionele boodschap op Instagram maakt Cyrus komaf met die roddels: “Je mag mij een losgeslagen projectiel noemen maar ik ben geen leugenaar”.

LEES OOK. Definitief: Liam Hemsworth vraagt officieel scheiding aan van Miley Cyrus

“Ik kan niet aanvaarden dat mensen zeggen dat ik een leugenaar ben”, schrijft Cyrus op Instagram. “Ik lieg niet want ik heb niets te verbergen. Iedereen weet dat ik als tiener een echt feestbeest was. En ik heb niet alleen gerookt: ik heb ook geëxperimenteerd met drugs. Ik werd uit een hotel gegooid en ik zat naakt op een gigantische sloopkogel. Er zijn waarschijnlijk meer naaktfoto’s van mij te vinden dan van gelijk welke vrouw maar nogmaals, ik ben geen leugenaar.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Cyrus hoopt met deze duidelijke boodschap de roddels op sociale media te stoppen. Afgelopen woensdag diende Liam Hemsworth de echtscheidingspapieren in. Het koppel was slechts acht maanden getrouwd maar had al tien jaar een knipperlichtrelatie.

LEES OOK. Nog maar net gescheiden, maar Miley Cyrus nu al kussend betrapt met vrouw

bekijk ook

Betere tijden voor Liam en Miley: popster bevestigt huwelijk met acteur eind december

Miley Cyrus en Liam Hemsworth bezoeken ziek meisje

Gevleugelde Miley Cyrus treedt halfnaakt op

NIET TE MISSEN