ISOPIX

Derde keer, goede keer: nieuwe nanny valt in de smaak bij Meghan Markle

Binnen zes weken namen twee nanny’s van Harry en Meghan ontslag. Nummer drie houdt het aanzienlijk langer vol en zou erg bij het koninklijk stel in de smaak zijn gevallen. Dat zegt een anonieme bron aan ‘The Sun’.

“De nieuwe nanny is echt een godsgeschenk”, zegt de anonieme bron. “Ze is ontzettend professioneel, heeft jaren ervaring, en past erg goed bij de familie.”

De vrouw werd aan boord gezien van het privévliegtuig van Harry en Meghan nadat ze een bezoek aan Elton John gebracht hadden. “Ze kan erg goed met Archie en is dol op hem. Harry en Meghan zijn erg blij met haar.”

Zuid-Afrika

Ze zou niet bij het gezin inwonen, zo meldt de Engelse krant, maar zal de komende tijd wel met ze mee op reis gaan. Als het gezin binnenkort naar Afrika vertrekt, zal de vrouw bij Meghan en Archie blijven in Zuid-Afrika, terwijl Harry ook nog Botswana, Angola en Malawi aandoet.

Naast de vertrokken nanny’s weten de prins en zijn vrouw andere personeelsleden ook nog niet erg lang bij zich te houden. Meghans PA Melissa Touabti gaf haar functie na een half jaar op. Een paar weken later verliet privésecretaris Samantha Cohen de royals. In januari was het Meghans bodyguard die zijn functie na een half jaar neerlegde en ook assistentes Amy Pickerall en Heather Wong gaven er deze zomer de brui aan.

NIET TE MISSEN