Alles wat u moet weten over Maanrock in gratis app

De gratis Maanrock-app is makkelijk te downloaden. Foto: Sven Van Haezendonck

Alles wat u moet weten over Maanrock in gratis app

Print
Mechelen -

De organisatie van Maanrock in Mechelen heeft een gratis app gelanceerd. Daarin staat alles wat u moet weten over het gratis stadsfestival. De applicatie vervangt de festivalboekjes.

“De boekjes waren niet zo duurzaam en op deze manier maken we de afvalberg weer een stuk kleiner”, zegt Sabrina Dewitte, coördinator communicatie van Maanrock. De app is makkelijk en snel te downloaden, zowel voor Android- als iOS-gebruikers. “Je kan in de app alle praktische informatie terugvinden, maar ook de timetable en de plattegrond van het festival met legende.

Van zodra de app geïnstalleerd is, kan u meteen ook al uw favoriete artiesten selecteren en dan krijgt u die uitgelicht te zien in de timetable. “Daarnaast kunnen wij vanuit de organisatie belangrijke, informatieve berichtjes sturen zodat iedereen meteen op de hoogte is. Zo zullen we pleinen in de kijker kunnen zetten of eventuele verrassingen meedelen”, legt Dewitte uit.

Voor festivalbezoekers zonder smartphone is de volledige affiche en een plattegrond van de podia ook te vinden op grote banners.

www.maanrock.be

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio