Goed nieuws uit Spanje? “Medisch team Real Madrid stelt verwachting rond terugkeer van Eden Hazard bij”

Foto: Photo News

Goed nieuws uit Spanje? “Medisch team Real Madrid stelt verwachting rond terugkeer van Eden Hazard bij”

Print

De dijblessure van Eden Hazard zou beter meevallen dan gedacht. Dat meldt sportkrant Marca.

Het was een klein bommetje vorige week vrijdag. Real Madrid maakte toen bekenddat hun topaankoop een blessure aan de rechterdij had opgelopen. Hazard miste daardoor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het veld van Celta de Vigo (1-3-zege).

Volgens huiskrant Marca zou Hazard “enkele weken” aan de kant staan. AS sprak van een afwezigheid van “drie tot vier weken”. Onze landgenoot zou zo ook de eerste thuiswedstrijd, op 24 augustus tegen Real Valladolid, en het bezoek aan Villarreal, op 1 september, missen.

Maar Marca meldt dinsdag dat Real op een sneller herstel hoopt. Het medische team van De Koninklijke zou de diagnose van de blessure Hazard aangepast hebben en verwachten dat de aanvaller toch fit geraakt voor de wedstrijd tegen Villarreal op de derde speeldag in La Liga.

Rode Duivels

De Spaanse krant meldt ook dat Hazard, mits alles verloopt zoals verwacht, zal kunnen spelen voor de Rode Duivels in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen San Marino en Schotland. Real zou dit zelfs graag zien gebeuren omdat Hazard zo minuten zou kunnen maken.

Hazard ondertekende in juni een contract voor vijf seizoenen bij Real Madrid. De aanvoerder van de Rode Duivels zou Chelsea zo’n 100 miljoen euro hebben opgebracht, een bedrag dat via bonussen nog kan oplopen tot 145 miljoen euro.

Meer sportnieuws