Influencer verliest haar tijdens live-uitzending op Instagram

Foto: Lori Faith Instagram

Beauty

Influencer verliest haar tijdens live-uitzending op Instagram

Print

Ook bij ervaren beautybloggers kan het al eens mislopen en dat heeft de Amerikaanse Lori Faith aan den lijve ondervonden. Tijdens een live-uitzending op Instagram verloor de Amerikaanse al haar haar.

Faith, die bij haar volgers vooral bekend staat om haar kleurrijke en excentrieke kapsels, legde tijdens een live-uitzending op Instagram uit hoe ze haar wilde krullen helemaal glad maakt met behulp van relaxer, een soort lotion of crème die de krullen op ‘chemische wijze’ ontspannen.

Maar Faith voerde de behandeling uit kort nadat ze haar haren gebleekt had. Ondanks verschillende waarschuwingen van haar fans om het niet te doen, zette de jonge influencer door. Toen ze de kam door haar haren wilde halen, kamde ze letterlijk het haar van haar hoofd. Faith sloeg helemaal in paniek en probeerde het product zo snel mogelijk uit te spoelen maar helaas voor haar kwam ook het resterende haar mee.

Enkele dagen na de misgelopen uitzending zond Faith een nieuwe video uit waarin ze uitlegt waar het precies misging. Ze geeft toe dat ze een fout maakte en dat je het product niet zo snel mag gebruiken op gebleekte haren. Ze dankt ook haar volgers voor de waarschuwingen.

NIET TE MISSEN