© Gil Plaquet

Vleeshalle viert Maanrock met gratis aperitief

De Vleeshalle in Mechelen is dit jaar de nieuwe culinaire hotspot voor Maanrock. De Huidevettersstraat wordt zelfs helemaal omgevormd tot een smaakstraat. Om vrijdag de opening te vieren, trakteren de uitbaters op een gratis aperitief.

Sven Van Haezendonck

Vrijdag barst de 23ste editie van het gratis stadsfestival los. Vanaf 18u zijn er optredens op het feestpodium op de IJzerenleen (winnaar dj rally) en op De Koer op de Botermarkt (Delivery Guy). De smaakstraat opent vrijdag al om 11u. Maar tussen 17 en 18u trakteren de uitbaters in samenwerking met brouwerijen Palm en Rodenbach op gratis FruitAge biertjes.

“We zetten het weekend graag feestelijk in met alle buurtbewoners. Daarom nodigen we iedereen uit om mee te komen toosten tijdens de Vleeshalle–Apero! Een uur lang zetten we de tap open”, vertelt Kevin Goos, eigenaar van De Vleeshalle. In de smaakmarkt, maar ook in de Huidevettersstraat zelf, kunt u het hele weekend proeven van een ruim aanbod aan gerechtjes, van een selectie wijn van de Suid-Afrikaanse Wynkroeg en van cocktails van bar Señor Vermouth.

Openingsuren

Heel het weekend zijn er ook randactiviteiten. “Die zorgen voor een warm en zonnig gevoel”, zegt manager Magalie Nijs. “We programmeren verschillende live-acts, er gaan dat weekend unieke workshops door en iedereen kan zich laten omtoveren met een festival-look.”

De smaakstraat is vrijdag en zaterdag open van 11 tot 23u, op zondag tot 21u. Betalen kan enkel met een bankkaart of met Payconic by Bancontact.

www.devleeshalle.be/nl/event/maanrock-smaakstraat

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio