Romelu Lukaku deelt steek uit aan Italiaanse pers: “Niet slecht voor een dikke jongen”

Romelu Lukaku is zich op dit moment volledig aan het klaarstomen voor zijn eerste officiële wedstrijden bij nieuwe club Internazionale. Maar als je speelt in Italië, moet je ook de Italiaanse pers erbij nemen. De Italiaanse krant Corriere dello Sport beweerde eerder deze week dat de spits van Inter en de Rode Duivels zou moeten afvallen van zijn club. Lukaku deelde zaterdag als respons een niet mis te verstane steek uit aan de krant met een foto op zijn Instagramverhaal.

Op de foto is Lukaku met ontbloot bovenlijf te zien. Het bijschrift, vergezeld van een middenvinger-icoon, luidt: “not bad for a fat boy”. Niet slecht voor een dikke jongen. Corriere dello Sport beweerde dat Lukaku momenteel 104 kilogram zou wegen en van zijn club nog enkele kilootjes zou moeten verliezen, waardoor hij op 100 kilogram zou moeten komen.

Lukaku zal wellicht over 8 dagen zijn competitiedebuut maken bij Inter. De Italiaanse topclub begint op maandag 26 augustus aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen Lecce. Als hij inderdaad start - wat wel verwacht mag worden - mag de 26-jarige spits dus meteen proberen om het Milanese thuispubliek te verwennen met doelpunten.

Meer sportnieuws