Na Engvall, Van Damme en Vranckx nu ook Bijker out bij KV Mechelen

Foto: Isosport

Na Engvall, Van Damme en Vranckx nu ook Bijker out bij KV Mechelen

Print

De blessurezorgen bij KV Mechelen worden nog wat groter. Nadat eerder Engvall (knie), Van Damme (quadriceps) en Vranckx (quadriceps) uitvielen, moest zaterdagavond tegen Cercle Brugge ook Lucas Bijker de strijd staken. De 26-jarige linksachter liep net voor rust een hamstringblessure op.

“Ik probeerde de bal nog voor de achterlijn binnen te houden, maar toen ik mijn spurt inzette, schoot het er al in”, baalde de Nederlander na de 3-1-overwinning. “Echt zonde, want we doen het momenteel hartstikke goed.” Maandag laat Bijker een scan nemen om de ernst van de blessure te bepalen. “Het voelt slecht aan, want ik kan niet normaal meer wandelen. Even bang afwachten. Hopelijk is het een verrekking en geen scheurtje.”

Gehavende Swinkels

Ook centrumverdediger Arjan Swinkels wandelde zichtbaar geraakt de kleedkamer uit. Het maatje van Bijker kreeg in het slot van de partij een stevige tik op de teen. Dezelfde teen die twee weken geleden al geraakt werd in de eerste thuismatch tegen KRC Genk. Tegen Anderlecht en Cercle speelde de 34-jarige routinier met een inspuiting.

Meer voetbalnieuws