Lierse Kempenzonen klopt Nijlen met 1-4

Archiefbeeld Wils Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Lierse Kempenzonen klopt Nijlen met 1-4

Print

Twee dagen na zijn dramatische bekerexit won Lierse Kempenzonen zijn oefenmatch in Nijlen met 1-4.

Hannes Smolders (gebroken neus), Nick Kuijlaars (herstel pubalgie), Youssef Boulaouali (knie), Augusto Da Silva en doelman Thibaut Rausin bleven aan de kant bij de Pallieters. Die kropen vroeg in de partij op voorsprong via Janssen. Ondanks die bonus liep het vrij stroef, maar op aangeven van Doumbia verdubbelde Buyens toch de score. De mee opgerukte Wils zorgde nog voor 0-3 aan de rust, nadat de eerste helft werd afgesloten met een knal van Van Aerschot tegen de lat.

Na de pauze werden de beloften Robbe Berben en Nathan Bonte in de strijd gegooid. Nog voor het uur prikte Van Den Heuvel tegen voor Nijlen. Janssen liet nadien een fraaie kans onbenut, maar Wils dikte toch nog verder aan tot 1-4.

Lierse Kempenzonen speelt aansluitend op zijn jaarlijkse vandaag nu zaterdag zijn volgende oefenpartij op het eigen Lisp tegen Zwarte Leeuw (19.30u).

LIERSE: Geens (61’ Rosala), Van der Veken (46’ Berben), Wils (75’ Vinck), Doumbia (46’ Bonte), Delorge (75’ D’Onofrio), Nelissen, Sols, Janssen, Buyens, Kindermans (61’ Maesen), Van Aerschot (46’ Osei-Berkoe).

DOELPUNTEN: 8’ Janssen 0-1, 29’ Buyens 0-2, 41’ Wils 0-3, 53’ Van Den Heuvel 1-3, 74’ Wils 1-4.

Meer sportnieuws