Bekijk de Europese terugwedstrijd van Antwerp live op GVA.be en ATV

Rodrigues was de doelpuntenmaker in de heenwedstrijd vorige donderdag. Foto: Photo News

Bekijk de Europese terugwedstrijd van Antwerp live op GVA.be en ATV

Na de overwinning van Antwerp tegen het Tsjechische Viktoria Plzen (1-0), afgelopen donderdag, smaakt het naar meer bij het rood-witte legioen. Kan de Great Old zich plaatsen voor de laatste voorronde van de Europa League? Wie niet naar Pilsen afreist, kan de match exclusief LIVE bekijken op ATV en GVA.be, met commentaar van Jan Suykens en Patrick Goots. Afspraak op donderdag 15 augustus om 20u!

LEES OOK. Op bezoek in Pilsen, de hoofdstad van de pils die straks Antwerp én zijn fans ontvangt

Vorige week donderdag bezorgde Ivo Rodrigues Antwerp met een penseelstreek in de rechterbovenhoek de 1-0-overwinning. Niet slecht als uitgangspositie, maar in Tsjechië moeten de mannen van Bölöni toch nog vol aan de bak om zich te verzekeren van de kwalificatie voor de volgende ronde van de Europa League.

Abonnees van GVA.be kunnen de wedstrijd donderdag live bekijken op onze website en app. Nog geen abonnee? Voor amper 5,95 euro per maand heb je toegang tot al onze plusartikels en de live beelden van de match. Je abonnement kan op elk moment stopgezet worden. Wie ATV ontvangt thuis, kan de wedstrijd ook op tv bekijken.

Als rood-wit het haalt in Pilsen, wacht in de volgende en laatste voorronde het Oekraïense Marioepol of het Nederlandse AZ Alkmaar. In die heenmatch werd het 0-0 in Oekraïne, dus het duel in Nederland donderdag moet nog alles beslissen.

Meer voetbalnieuws