© bow

Ook profrenners houden voor start EK een indrukwekkende minuut stilte ter ere van Bjorg Lambrecht

Net zoals bij verschillende andere wedstrijden eerder deze week hebben ook de profrenners voor de start van hun Europees kampioenschap een indrukwekkende minuut stilte gehouden voor Bjorg Lambrecht. De 22-jarige renner uit Knesselare overleed maandag op tragische wijze bij een val in de Ronde van Polen. De acht Belgische renners namen helemaal voorin plaats tijdens het mooie eerbetoon.

De acht Belgische deelnemers - Jens Keukeleire, Yves Lampaert, Tim Merlier, Lawrence Naesen, Jasper Philipsen, Laurens De Vreese, Edward Theuns en Otto Vergaerde - stonden een paar meter voor de rest van het peloton op de eerste rij. De helmen gingen af en er werd een indrukwekkende minuut stilte gehouden ter ere van Bjorg Lambrecht. Daarna was er een oorverdovend applaus. In het publiek waren er ook verschillende spandoeken en Belgische vlaggen te zien met het opschrift R.I.P. Bjorg.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© bow

Meer sportnieuws