KLJ organiseert feestweekend met fuif en sportfeest

KLJ wacht op de eerste fuifbeesten. Foto: rr

KLJ organiseert feestweekend met fuif en sportfeest

Print
Berlaar -

KLJ Berlaar palmt op vrijdag, zaterdag en zondag de voetbalvelden van FC De Weerdt op de Liersesteenweg helemaal in met haar jaarlijkse feestweekend.

“Ons feestweekend start vrijdagavond al voor de elfde keer met de Hete Mosselfuif. We verwachten meer dan 2.000 jongeren om er te dansen op de muziek van onder meer Double Pleasure en Team Industrial. De naam van de fuif verwijst naar de mosseldag van de plaatselijke voetbalclub die op zondag plaatsvindt. Op zaterdag gaat het er iets rustiger aan toe en schuiven er 400 bezoekers aan tafel in dezelfde feesttent voor een overheerlijke familiebarbecue”, zegt Matthias Ceulemans.

“Zondag belooft het hoogtepunt van het weekend te worden. Naast de mosseldag van FC De Weerdt organiseert KLJ Berlaar dit jaar weer een sportfeest. Na maanden van hard oefenen en trainen nemen verschillende KLJ-afdelingen uit de provincie het tegen elkaar op in diverse disciplines zoals touwtrekken, atletiek, dans, bouwen van menselijke piramides, wimpelen en vendelen.”

“In de voormiddag geven zij het beste van zichzelf voor de jury's. Vanaf 13.30u demonstreren zij alles nog een keer voor het publiek. Supporters zijn meer dan welkom om de deelnemers aan te moedigen. Wie voor of na het sportfeest met honger zit, kan terecht in onze feesttent waar FC De Weerdt heerlijke mosselen serveert.”

www.kljberlaar.be

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio