Man legt twee keer in één avond positieve ademtest af: auto in beslag genomen

Themabeeld. Foto: MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Man legt twee keer in één avond positieve ademtest af: auto in beslag genomen

Print
Bornem / Puurs -

De lokale politie Klein-Brabant heeft tijdens de zomer-BOB-campagne al heel wat chauffeurs onder invloed betrapt, waaronder ook een hardleerse bestuurder. Die was aan de Hof ten Berglaan in Puurs-Sint-Amands staande gehouden.

De man legde een positieve alcohol- en drugstest af. Zijn rijbewijs werd onmiddellijk voor vijftien dagen ingetrokken. Daar trok de automobilist zich echter weinig van aan. Toen de politie vertrokken was, stapte hij doodleuk opnieuw in zijn auto en reed hij ermee weg. Een tijd later merkte een politiepatrouille de man evenwel opnieuw op en zette hem terug aan de kant. Ook nu blies hij positief. Omdat het rijbewijs van de man al was ingetrokken, werd de auto in beslag genomen.

Ook op de N16 in Bornem werd een bestuurder betrapt wiens rijbewijs was ingetrokken. Ook die wagen werd in beslag genomen. Een man die betrokken raakte bij een ongeval met stoffelijke schade op de Puursesteenweg in Bornem, bleek te diep in het glas te hebben gekeken. Zijn rijbewijs werd voor vijftien dagen ingetrokken. Bij gewone verkeerscontroles in de Platte Heegtestraat in Bornem en Theo Andriesstraat in Liezele (Puurs-Sint-Amands) werd telkens het rijbewijs van een bestuurder voor vijftien dagen ingetrokken wegens het rijden onder invloed.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio