Prins Harry en Meghan Markle volgen niemand meer op Instagram

De Britse prins Harry en Meghan Markle hebben een drastische beslissing gemaakt op Instagram: het koppel volgt niemand meer met hun account Sussex Royal. Maar dat is niet zonder reden, integendeel. Deze actie is er een in het kader van nobel doel.

De royals, die op dit moment 9,2 miljoen volgers hebben, volgen niemand van hen terug. Meer nog: de teller naast ‘volgend’ staat sinds kort op nul. Dat heeft alles te maken met een motiverend initiatief van het koppel, Forces for Change. De twee hebben immers jouw hulp nodig om te weten wie ze moeten volgen. Dat staat in een aankondiging in een nieuw Instagrambericht.

“In de maand augustus hebben we jouw hulp nodig. We willen weten welke goede doelen, inspirerende mensen of organisaties fantastische dingen doen volgens jullie. Elke maand, zullen we nieuwe accounts volgen om verschillende initiatieven en personen in de kijker te zetten.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

“Doe ons de komende dagen gerust suggesties in de commentaren. Denk aan iemand naar wie je opkijkt, een organisatie die mooi werk verricht en die we allemaal zouden volgen. Of aan een account dat je aanmoedigt om beter te zijn of je gewoonweg goed doet voelen. Komende maandag kiezen we er vijftien accounts uit.”

Vanaf volgende week zal je door de fans van prins Harry en Meghan zelf inspiratie krijgen om het aantal accounts dat je volgt te doen stijgen.

NIET TE MISSEN