Trainer Dinamo Boekarest die ex-coach Standard opvolgde, bezwijkt onder de druk en moet op de bank gereanimeerd worden

De Roemeense competitiewedstrijd tussen Dinamo Boekarest en Universitatea Craiova heeft tijdens de eerste helft een kwartier stilgelegen. Trainer Eugen Neagoe kreeg op de bank van Dinamo een hartaanval. Hij werd gereanimeerd en met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De spelers van Dinamo Boekarest zagen vol verbijstering en met de handen voor hun ogen hoe hun trainer medische hulp kreeg langs het veld in het Nationale Stadion in Boekarest. Opvallend genoeg ging de wedstrijd daarna ‘gewoon’ weer verder. Het incident gebeurde na bijna 25 minuten spelen bij een stand van 0-0.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Nadat Neagoe onder luid applaus van het publiek in een ambulance het stadion uit was gereden, kwam Universitatea Craiova op voorsprong. De bezoekers wonnen het duel met het aangeslagen Dinamo uiteindelijk met 2-0.

Volgens Roemeense media stond de 51-jarige Neagoe onder grote druk. De fanatieke aanhang van Dinamo ziet het namelijk niet in hem zitten en wil dat de vorige trainer Mircea Rednic (ex-Gent, Standard en Moeskroen) terugkomt. De stress zou Neagoe zondag te veel zijn geworden.

Meer sportnieuws