Nederlandse interesse voor ‘De Pfaffs’

Lyndsey, Jean-Marie, Debby en Carmen. Foto: pol de wilde

Nederlandse interesse voor ‘De Pfaffs’

Print

De laatste aflevering van De Pfaffs dateert al van 2011, maar Vlaanderens bekendste familie is duidelijk nog niet vergeten. Zelfs in Nederland, waar De Pfaffs werd uitgezonden op de RTL-zenders, dromen ze van een vervolg op de realityshow rond het gezin van Jean-Marie (65) en zijn vrouw Carmen (63). Dat leidde al tot gesprekken.

“Een drietal Nederlandse zenders kwam aankloppen met de vraag of we een nieuwe reeks willen draaien”, vertelt mater familias Carmen Pfaff. “Maar die boot houden we voorlopig af. Destijds besloten we ermee op te houden toen onze kleinkinderen Shania en Kenji (de kinderen van Kelly Pfaff en Sam Gooris, red.) in de puberteit kwamen. Op die leeftijd is het niet fijn als je privéleven op tv uitgesmeerd wordt. Intussen zijn Shania en Kenji 19 en 18 en staan ze zelf geregeld voor de camera’s. (Kenji heeft met ‘Gogogooris’ zijn eigen sportvlog bij Ketnet, red.) Maar nu zijn de kinderen van onze dochters Debby en Lyndsey stilaan pubers. Dus wachten we tot zij wat ouder zijn om een terugkeer van De Pfaffs te overwegen.”

Een herstart wordt dus niet uitgesloten. “Maar de omstandigheden moeten juist zitten”, zegt Carmen Pfaff. “Het moet mooie televisie opleveren. Anders wordt het gewoon een rondje binnengluren. Daar staan we niet voor te springen.”

Van De Pfaffs zond VTM tussen 2002 en 2011 meer dan 290 afleveringen uit. In de Medialaan zijn er geen plannen om ze nieuw leven in te blazen.

Nu in het nieuws