Sinda Heymans en dochter Chloe nemen De Bierhoeve over

Mama Sinda en dochter Chloe. Foto: jvdv

Sinda Heymans en dochter Chloe nemen De Bierhoeve over

Print
Hamme / Moerzeke / Beveren-Waas -

Vrijdag 12 juli vieren Sinda Heymans (48) en haar dochter Chloe Peelman (20) de officiële heropening van De Bierhoeve aan de Kaaldries.

Sinda en Chloe zijn geen onbekenden voor de stamgasten en andere trouwe bezoekers, want moeder en dochter werkten al vier jaar in het populaire café.

“Als jong meisje groeide ik op in een café”, legt Sinda uit. “De liefde voor de horeca is altijd gebleven, al had ik nooit gedacht ooit een eigen zaak te beginnen. Toen de uitbaters aankondigden te stoppen en het voorstel deden om De Bierhoeve verder te zetten, heb ik deze kans gegrepen. Vooral ook omdat ik dit samen met Chloe kan doen.” Dochterlief is enthousiast. “We hebben een hechte band en werken heel goed samen”, licht ze toe. “Mama zal de zaak runnen en ik zal regelmatig helpen. We zijn klaar om te starten.” Het concept van De Bierhoeve blijft ongewijzigd, met snacks op de kaart.

INFO

INFODe Bierhoeve, Kaaldries 162, Hamme, tel. 052-48.07.03. Geopend van woensdag t.e.m. zondag (11-23 uur, zaterdag tot middernacht).

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio