Victoria Beckham hint naar haar lijn schoonheidsproducten

Beauty

Victoria Beckham hint naar haar lijn schoonheidsproducten

Print

De Britse modeontwerpster Victoria Beckham werkt al een tijdje aan een verzorgingslijn. Wanneer die uitkomt, is niet bekend, maar de ster toont sinds kort op Instagram enkele producten die in het gamma zouden kunnen zitten.

Fans van de voormalige popster kijken uit naar het najaar, want dan zal de collectie make-up en verzorgingsproducten van Beckham verkrijgbaar zijn. Wanneer precies? Dat is niet bekend, maar het ziet ernaar uit dat de voormalige Spice Girl momenteel bezig is met fotoshoots om de producten voor te stellen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prepping skin on set. #VictoriaBeckhamBeauty #CleanBeauty #NotPerfect

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Zo zit ze op de fotoset in een make-upstoel met zwarte patches onder haar ogen. In de hashtags staat de merknaam Victoria Beckham Beauty, die doet vermoeden dat de producten momenteel worden gefotografeerd om dan te verschijnen in promomateriaal en op de webshop. Op een ander beeld zien we haar met dochtertje Harper op de set staan en heeft ze zwarte oogschaduw met een subtiele glitter op.

 

Meer details over de collectie zijn nog niet bekend. Beckham zelf liet eerder wel al via Instagram weten dat “ze het spannend vindt en niet kan wachten om alle producten te delen met de wereld.” Als de lijn er is, zal die te koop zijn via haar webshop.

NIET TE MISSEN