Vanaf woensdag weer in beide richtingen over brug Massenhoven

Het nieuw wegdek op de Liersebaan is klaar. Vanaf woensdag kan het gemotoriseerd verkeer weer in beide richtingen over de brug. Foto: AWV

Vanaf woensdag weer in beide richtingen over brug Massenhoven

Print
Zandhoven -

Goed nieuws voor het verkeer dat door Massenhoven moet rijden: vanaf woensdag 10 juli kan er opnieuw in beide richtingen over de brug worden gereden.

De voorbije weken vernieuwde het Agentschap Wegen en Verkeer de brugvoegen op de brug over de E313. Ook de nieuwe rijstroken van de Liersebaan richting Lier werden aangelegd. Door deze werken geldt er sinds eind mei eenrichtingsverkeer op de Liersebaan richting Lier. Het verkeer naar Zandhoven moet een omleiding volgen via Viersel langs de Herentalsebaan-Hofstraat-Vierselbaan.

Vandaag, dinsdag, wordt de signalisatie en de nieuwe verkeerslichtenregeling aangepast, zodat het gemotoriseerd verkeer vanaf woensdag 10 juli weer in beide richtingen over de Liersebaan kan rijden. Fietsers blijven nog tot het einde van het project de omleiding via de brug van Viersel volgen.

Van 13 juli tot en met 5 augustus is het bouwverlof en wordt er niet gewerkt. Begin augustus gaat de heraanleg verder op de Liersebaan tussen de brug over de E313 en het Albertkanaal, waar de aannemer het tweede deel van de fietstunnel onder de Liersebaan bouwt en de rijstroken richting Lier vernieuwt.

Vanaf woensdag weer in beide richtingen over brug Massenhoven
De grondwerken naast de brug, waar de carpoolparking komt. Foto: AWV

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio