Stage van Beerschot begonnen: Noubissi volgt individueel programma, Dom trekt wheelies

De stage van Beerschot is nu echt begonnen. Maandagochtend verzamelden de spelers een eerste keer voor een veldtraining.

sks

LEES OOK. Beerschot vindt speler bij Racing Genk, nog twee nieuwe gezichten op stage

Na een opwarming en een ontbijt in het hotel, aanschouwde Stijn Vreven rond half elf een eerste keer zijn troepen op het oefenveld. De training startte met enkele stabilisatie- en krachtoefeningen.

De bal werd eerst nog geïntroduceerd met een aantal luchtige spelvormen, maar al snel volgde het serieuzere werk met enkele pittige pass- en trapvormen. Het laatste halfuur van de eerste training werd afgesloten met enkele wedstrijdjes.

Alex Maes en Raphael Holzhauser kampten na de oefenwedstrijd tegen KFC Duffel nog met kleine kwaaltjes, maar werkten - op de wedstrijdvormen na - de hele training af. Een scherp ogende Marius Noubissi volgde een individueel programma.

Namiddagtraining in twee groepen

In de namiddag splitste Vreven zijn ploeg op in twee groepen. De ene groep trok opnieuw naar het oefenveld voor een tweede oefensessie, een tweede groep stapte op de fiets richting de fitness. Joren Dom probeerde bij het vertrek nog even de show te stelen met enkele wheelies. De concurrentie aangaan met Peter Sagan of Mathieu van der Poel zit er echter niet meteen in voor de blonde verdediger.

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

© sks

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws