dEUS viert 20ste verjaardag van ‘The Ideal Crash’ ook in Antwerpen

dEUS speelde in het voorjaar nog de AB acht keer plat. Foto: Koen Bauters

dEUS viert 20ste verjaardag van ‘The Ideal Crash’ ook in Antwerpen

Print
Borgerhout -

Sorry Clement Peerens, maar de grootste gitaarband van Antwerpen en (verre) omstreken is en blijft dEUS. De supergroep van Tom Barman kon dan ook moeilijk anders dan met haar ‘The Ideal Crash’-tour langs de heimat te passeren en zo zal ook geschieden op donderdag 19 september.

‘The Ideal Crash’, de intussen iconische derde langspeler van dEUS is 20 jaar oud. Naar aanleiding van die verjaardag besliste de band om de plaat integraal live te spelen in de Brusselse concertzaal AB. Eén concert werden er uiteindelijk acht, die stuk voor stuk uitverkochten. De commentaren na de optredens waren telkens stuk voor stuk lovend tot lyrisch.

Deze zomer doet dEUS zijn show nog eens over op enkele festivals als Cactus en Rock Herk en nu komt er dus ook een passage langs de thuisstad bij, met name in Trix in Borgerhout. De laatste passage van dEUS in ’t Stad dateert alweer van februari 2017 toen de band groepslid Mauro Pawlowski uitzwaaide in de Lotto Arena. Donderdag 19 september is de datum die elke rechtgeaarde Antwerpse rockfan van 30 jaar en ouder met stip in de agenda moet plaatsen. De voorverkoop start aanstaande woensdag om 10 uur, via www.trixonline.be.

Tips om te Doen!