Dochter van acteurskoppel gaat naakt tegen anorexia: “Sommigen nemen dit leven zo serieus”

Als dochter van een wereldberoemd acteurskoppel stond Ireland Baldwin al heel vroeg in de belangstelling. Op zestienjarige leeftijd had ze al een carrière als model en waren de paparazzi nooit ver weg. Maar het was niet allemaal rozengeur en maneschijn want de jonge vrouw worstelde met haar eetgewoonten.

De dochter van Alec Baldwin en Kim Basinger voelt zich op 23-jarige leeftijd heel wat beter in haar vel dan enkele jaren geleden. Dat bewijst ze door een naaktfoto van zichzelf te delen op sociale media met de duidelijke boodschap: “Hou van je lichaam. Respecteer je lichaam. Lach om alles.”

“Breng de rest van je leven door met mensen die van je houden en die je een goed gevoel geven. En als je niet veel mensen kent, ga er dan naar op zoek.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

In het verleden sprak Ireland al meermaals over de strijd die ze voerde tegen anorexia. Zo zei ze in een interview met het Amerikaanse ‘People’ dat ze zichzelf niet graag zag. “Ik had een eetstoornis en ik wilde heel mager zijn maar het was al die pijn niet waard. Eindelijk heb ik mezelf kunnen accepteren.”

bekijk ook

Blote Evi Hanssen vraagt én krijgt aandacht voor borstkankeronderzoek

Honderden mannen en vrouwen over hele wereld gaan naakt de fiets op als protest tegen klimaatverandering

Honderden modellen gaan helemaal naakt voor lens van wereldberoemde fotograaf

NIET TE MISSEN