TIPS. Sinaasappel voor zachte benen en waaiers om van te houden

Foto: *

Mode

TIPS. Sinaasappel voor zachte benen en waaiers om van te houden

Print
Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Scrub met sinaasappel

 


Moroccanoil kennen we vooral van de haarproducten, maar nu heeft het merk een gamma vol verzorgingsproducten gelanceerd, gebaseerd op het Mediterrane Zeegebied. Favorietje? De zogenoemde body buff met arganolie en sinaasappelschil die de dode huidcellen verwijderen. De  shea- en cacaoboter bieden een hydraterend effect. Kostprijs: 52 euro.

www.moroccanoil.com

Klassieker op je shirt

 

Ze mogen dan wel niet op een Belgische festivalaffiche staan deze zomer, met een T-shirt van AC/DC voeg je altijd een beetje rock-’n-roll van de bovenste plank toe aan je outfit. Modemerk IKKS heeft een reeks shirts uitgebracht met het iconische lettertype van de Australische band. Verkrijgbaar online en in de winkels voor 55 euro.

www.ikks.com

Verfrissing in stijl

 

Dat het weleens warm zou kunnen worden deze zomer… Maar met de collectie waaiers van & Other Stories in samenwerking met Daisy Hoppen en Amanda Borberg van Fern Fans, wuif je de hitte elegant weg. Er zijn vijf verschillende modellen, gemaakt van berkenhout en katoen, beschikbaar. Prijzen schommelen tussen de 55 en 85 euro.

www.stories.com

Nieuw adresje aan zee

 

De Belgische winkel Marie-Marie, gespecialiseerd in bed- en badlinnen, viert dit jaar hun 40ste verjaardag. Dat wordt onder meer gevierd met een pop-up op de Kustlaan in Knokke. Je kan er terecht van mei tot en met september. Je vindt er trouwens ook accessoires die je meteen kan  introduceren op het strand, een beetje verderop.

www.marie-marie.be

 

 

 

NIET TE MISSEN