Dua Lipa ontwerpt een kledingcollectie voor Pepe Jeans

Foto: Pepe Jeans

Mode

Dua Lipa ontwerpt een kledingcollectie voor Pepe Jeans

Print

Dua Lipa (23) zette de voorbije maanden haar eerste voorzichtige stappen in de modewereld als gezicht voor Pepe Jeans en Saint Laurent. Nu heeft de zangeres op haar sociale media aangekondigd dat ze voor het eerst een kledingcollectie heeft ontworpen voor datzelfde Britse jeansmerk.

De Britse zangeres, die in februari als uithangbord voor Pepe Jeans werd uitgekozen, zal nu ook samen met datzelfde jeansmerk een kledingcollectie op de markt brengen. Dat heeft Dua Lipa zelf op haar sociale media bekendgemaakt.

“Ik kan eindelijk vertellen … dat ik met Pepe Jeans heb samengewerkt om de collectie Dua Lipa x Pepe Jeans te creëren. Ik wilde leren ontwerpen, zodat ik mezelf op een andere manier kon uitdrukken. Ik beeldde me altijd al kledij in die ik wilde dragen en nu heb ik mijn dromen in daden omgezet. ”

“Ik maakte deze collectie met mezelf en mijn fans in gedachten. Ik liet me inspireren door Londen, de stad waarin ik opgroeide, en voegde daar hedendaagse invloeden aan toe, om een collectie te realiseren die modern, betaalbaar en draagbaar is. Een collectie die mezelf en mijn luisteraars representeert.”

NIET TE MISSEN