Choreografe haalt zwaar uit naar Justin Bieber: “Je vernedert vrouwen”

Foto: Instagram/ Hailey Bieber

Celebs

Choreografe haalt zwaar uit naar Justin Bieber: “Je vernedert vrouwen”

Print

Een voormalige choreografe van Justin Bieber heeft zich op sociale media hard uitgesproken over de manier waarop de populaire zanger vrouwen behandelt. Emma Porter voelt zich door hem vernederd, nadat ze naar eigen zeggen flink onderbetaald werd: “Ik kon het me niet veroorloven om te eten. Ik moest vloeren vegen in studio’s terwijl jij miljoenen verdiende.”

Emma Portner werkte drie jaar geleden als choreografe voor Justin Bieber tijdens zijn toenmalige wereldtournee. Vrienden zijn ze echter niet gebleven, want de choreografe haalde op maandag publiekelijk zwaar uit naar de wereldster. Vooral de manier waarop hij vrouwen behandelt, laat volgens haar ernstig te wensen over.

 

“Ik heb er spijt van ooit met jou te hebben samengewerkt”, vertelt de choreografe in een post die alweer van Instagram is verdwenen. “Ik gaf je mijn naïeve lichaam, creativiteit, tijd en moeite. Jij verdiende er miljoenen mee, terwijl ik minder dan het minimumloon kreeg voor alle uren die ik erin investeerde. Ik kon het me niet veroorloven om te eten. Ik moest de vloeren vegen in studio’s om mijn beroep te kunnen uitvoeren. De manier waarop jij vrouwen behandelt is ronduit schandalig.”

“Ik heb zoveel te zeggen … Ik kan enkel hopen dat je ooit het licht ziet, dat je boeken leest, dat je je geschikt laat begeleiden om vooruit te geraken. Je gaat naar een kerk die de holebigemeenschap niet ondersteunt, bijgevolg hoop ik dat een witte priester niet als enige jouw wereldbeeld beïnvloedt. Je hebt immens veel invloed. Gebruik het om het vernederen van vrouwen een halt toe te roepen.”

bekijk ook

Justin Bieber gaat volledig de mist in tijdens live optreden: “Ik ken de tekst niet”

 

Bieber is opdringerige fans meer dan beu: "ik word misselijk van jou"

 

Boze Bieber gooit micro weg en verlaat concert

 

NIET TE MISSEN