Opmerkelijk: Beerschot oefent last-minute tegen... recreatieclub SVB Driehoek: “Dit is once in a lifetime”

Foto: GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Opmerkelijk: Beerschot oefent last-minute tegen... recreatieclub SVB Driehoek: “Dit is once in a lifetime

Print

Beerschot oefent woensdag niet tegen Sporting Hasselt, want die ontmoeting werd alsnog afgezegd door de Limburgers, maar wel tegen… SVB Driehoek.

‘Den Drijhoek’ uit Brasschaat promoveerde dit seizoen naar de hoogste reeks van het recreatief voetbal. “Dat is niet de tegenstand die voorzien was, maar Stijn Vreven en z’n staff zijn blij dat er alsnog een tegenstander is gevonden”, klinkt het bij Beerschot.

Vanzelfsprekend is de liefhebbersploeg opgetogen om Beerschot te ontvangen. “Beste SVB’ers, dit is werkelijk een once in a lifetime. Onze jeugd zou zeggen: OMG, WTF, YOLO en andere krachttermen”, klinkt het in een boodschap op de Facebookpagina van Driehoek. “Twaalf jaar geleden streek Fata Morgana neer op onze gemeente en behaalden we vijf sterren. Klein bier tegenover de uitdaging nu... Op minder dan 48 uur moeten we een resem obstakels overwinnen om dit huzarenstukje tot een goed einde te brengen.” Zo rekent de club nog op (minstens) 25-30 vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.

De oefenpot tussen Beerschot en Driehoek gaat woensdagavond om 19 uur door in het park van Brasschaat.

Meer voetbalnieuws