Dochtertje Kylie Jenner heeft eerste magazinecover beet

Celebs

Dochtertje Kylie Jenner heeft eerste magazinecover beet

Print

Stormi, het eenjarige dochtertje van de Amerikaanse realityster Kylie Jenner, prijkt voor het eerst op de cover van een magazine. Het gaat om de Arabische editie van Harper’s Bazaar.

Op de cover zit het kleine meisje op de schoot van mama Kylie. Ook grootmoeder Kris Jenner poseert voor de voorpagina. De drie dragen allemaal een outfit met accenten in luipaardprint. Voor mama Jenner mocht het iets meer zijn: zij heeft voor de gelegenheid een luipaardjurk aan. Het blad deelt de foto op Instagram met het bijschrift: “Dit is voor alle sterke vrouwen! Mogen we ze kennen, mogen we ze zijn en mogen we ze opvoeden.” Ook Kylie en Kris deelden het beeld en nog andere kiekjes van dezelfde shoot op hun eigen pagina.

Binnenin het blad staat een interview met de leden van de beroemde familie. Daarin zegt Kylie onder meer dat het moederschap haar heeft veranderd. Daardoor kijkt ze nu anders naar haar eigen mama. “Nu snap ik wat ze voor mij voelt, de manier hoe ze me graag ziet en hoe sterk haar liefde is voor haar kinderen.”

NIET TE MISSEN