© Politiezone Antwerpen

Politie vindt drugs in geheim compartiment in auto

De Antwerpse politie heeft deze week een drugsdealer gearresteerd in Wijnegem. Bij zoekingen in zijn auto en zijn woning werd een grote som cash geld, hoeveelheden drugs, telefoons en mengmiddel gevonden.

dvd

Toen het wijkondersteuningsteam van de regio City de man in een verdacht voertuig zag stappen, vermoedden de inspecteurs dat het ging om een drugsdeal. De politie besloot het voertuig te volgen.

“Eén inspecteur in burger nam de fiets en een ploeg volgde met een anonieme wagen. Na een rit van een uur werd het voertuig aan het Wijnegem Shopping Center onderschept”, zegt de Antwerpse politie. “De bestuurder van het voertuig kon de 460 euro cash die hij op zak had niet verklaren. Het voertuig werd grondig doorzocht met behulp van de drugshond van de federale politie, daarbij werd een geheim compartiment aangetroffen.”

Daarin werden 29 dosissen heroïne (60 gram), 20 dosissen cocaïne (15 gram) en een vlindermes gevonden. Tijdens een huiszoeking werd nog een verborgen compartiment gevonden, met daarin nog eens 84 gram heroïne, 192 gram cocaïne en bijna 5 000 euro cash.

Dat alles werd in beslag werd genomen, samen met 555 gram mengmiddel waarmee drugs verdund kunnen worden.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio