© JAA

25ste Daltons Beach Party in openlucht

Voetbalclub Daltons wil van de 25ste editie van haar legendarische Beach Party zaterdag 29 juni absoluut een openlucht evenement maken. In een tent zou het gewoon te heet worden. De fuif op het zandstrand wordt dit keer extra swingend en lekker nostalgisch dankzij dj Abronix, die als speler ook de rechterflank van de Daltons afdweilt. Hij begint eraan om 21u. Andere sfeermakers zijn muziekband Hammertime, Bjorn Verhoeven van radio Nostalgie en de onder meer van Tomorrowland bekende Dj Wout die vanaf 1.30u de verlengingen voor zijn rekening neemt. Van de gemeente moet het om 3u weer stil zijn aan het Scheersel.

“Uiteraard voorzien we ook dit keer een echt zandstrand als dansvloer”, aldus medeorganisator Philip Covent. “We denken ook aan het milieu en schenken onze drank in kwalitatieve herbruikbare bekers. We schakelen extra personen in om ervoor te zorgen dat die bekers tijdig afgewassenworden om opnieuw te kunnen gebruikt worden.”

Die herbruikbare bekers zullen zeker ook met Dalton 40 gevuld worden. Dit speciaal voor de Wommelgemse vriendenclub gebouwen bier is een eerbetoon aan de leden, oud-leden en supporters van de vereniging naar aanleiding van het veertigjarig jubileum, dat ook gevierd wordt. “Het is een meergranenbier op basis van tarwe, gerst en haver, maar waaraan ook nog sinaaspappelzeste en koriander werden toegevoegd. Dat maakt dat onze Dalton 40 fruitig en kruidig is, met bewust slechts 5,6 ° alcohol”, vertelt Covent.

25ste Daltons Beach Party zaterdag 29 juni vanaf 21 u aan het Scheersel (Ternesse)

Meer nieuws uit stad en rand

citta

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio