© Joren De Weerdt

Politie zoekt bestuurder die 21-jarige aanreed aan La Rocca

De politie van Lier en het Antwerpse parket zijn op zoek naar de bestuurder van een voertuig die zondagochtend een 21-jarige man aanreed nabij dancing La Rocca. Daarbij worden camerabeelden gebruikt.

bepr

De aanrijding gebeurde omstreeks 9u ’s ochtends in de Duwijckstraat, een straat die achter dancing La Rocca ligt. Een 21-jarige Antwerpenaar liep daarbij zware verwondingen op. De man zou niet in levensgevaar zijn, maar werd onder andere wel gekwetst aan zijn hoofd. Een mugteam van het Heilig Hartziekenhuis bracht hem de eerste zorgen toe.

De bestuurder van de wagen pleegde na het ongeval vluchtmisdrijf, zo wordt door het parket bevestigd. De politie kwam massaal ter plaatse, maar kon de wagen die het ongeval veroorzaakte nog niet lokaliseren. “De bestuurder wordt opgespoord. We gebruiken daarbij camerabeelden uit de buurt. Voorlopig is de bestuurder nog niet gevat”, bevestigt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket, afdeling Mechelen.

Politie en parket onderzoeken nu ook de precieze omstandigheden van het ongeval. Het is niet duidelijk of slachtoffer en bestuurder bekenden zijn, of ze effectief de dancing hebben bezocht en of er al dan niet een specifiek incident aan de oorzaak ligt van de aanrijding.MEER OVER Blikvangers Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio