KV Mechelen wint eerste oefengalop met klinkende cijfers

KGR Katelijne - KV Mechelen 0-10

KV Mechelen wint eerste oefengalop met klinkende cijfers

Print

KV Mechelen heeft zijn eerste oefenwedstrijd tegen buur KGR Katelijne met overtuigende 0-10-cijfers gewonnen. Wouter Vrancken stuurde voor en na rust een volledig andere basisploeg tussen de lijnen.

Malinwa ging met een mix van basispionnen en bankzitters van start. De bezoekers namen al in de beginminuten afstand. Engvall rondde een knappe assist van wie anders dan Kaya af. KV scoorde voor rust nog twee keer. Twee maal liet De Camargo het kanon afgaan. De topschutter van vorig seizoen staat nu al op scherp. Het Mechelse speerpunt had er een hattrick van kunnen maken, maar liet die kans onbenut. Ook Schoofs en opnieuw Engvall kwamen nog dicht bij een doelpunt.

Katelijne van zijn kant bestookte enkele keren het doel van Castro. Huysmans kwam het dichtst bij een goal. Ook de wederoptredende van Cleemput greep nog prima in.

Mechelse talenten grijpen hun kans

In de tweede helft lieten vooral de youngsters zich opmerken. Van Keilegom, Van Hoorenbeeck (2x) en Bossiers scoorden. Zeroual pakte uit met drie assists. Ook Togui vond twee keer de weg naar het net, waardoor de dubbele cijfers op het scorebord verschijnden.

Verrips, Van Damme en Lemoine kwamen niet in actie. Zij volgden de oefenpot langs de zijlijn.

Wedstrijdgegevens:

KV Mechelen eerste helft:

Castro - Van Cleemput, Boni, Swinkels, Bijker - Kaya, De Bie, Schoofs, Tainmont - Engvall, De Camargo

• KV Mechelen tweede helft:

Valkenaers - Van Hoorenbeeck, Peyre, Mera, Corryn - Zeroual, El Messaoudi, Bossiers, Storm - Van Keilegom, Togui

Doelpunten: 0-1 Engvall (Kaya), 0-2 De Camargo (Kaya), 0-3 De Camargo (Van Cleemput), 0-4 Togui, 0-5 Van Keilegom (Zeroual), 0-6 Van Hoorenbeeck, 0-7 Togui (Zeroual), 0-8 Bossiers (Togui), 0-9 Togui, 0-10 Van Hoorenbeeck (Zeroual)

Meer voetbalnieuws