Exclusieve elektrische motor van 69.000 euro te bewonderen

Foto: Koen Fasseur

Exclusieve elektrische motor van 69.000 euro te bewonderen

Print
Antwerpen -

Liefhebbers van exclusieve motors kunnen gaan likkebaarden in de Reyndersstraat, vlak bij de kathedraal. In de nieuwe expositieruimte Twenty8 staan twee krachtige machines naast elkaar opgesteld met de naam Saroléa.

Het is een Belgisch merk dat in het interbellum furore maakte met racemotors. Dan verdween het, tot de broers Torsten en Bjorn Robbens er nieuw leven inbliezen. Torsten heeft er een carrière van tien jaar opzitten in de autosport bij McLaren. Het oude exemplaar in de expositieruimte is er een van in de jaren 30 en niet te koop. Het blitse nieuwe model is het resultaat een samenwerking met platform The Mighty Machines.

De H60 MM.01 is volledig elektrisch en gaat van 0 naar 100 kilometer per uur in minder dan 3 seconden. Wie de motor koopt, krijgt er een stijlvol maatpak met ingewerkte valbescherming, een helm van carbon fibre en een mes van Damaststaal bij. De prijs? 69.000 euro, zonder btw. Er zouden maar twintig exemplaren van de motor gemaakt worden, waarvan er al twaalf de deur uit zijn.

Exclusieve elektrische motor van 69.000 euro te bewonderen
Foto: koen fasseur
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio