Eerste training Antwerp: nog geen Rodrigues, middenvelder van Caen komt testen

Foto: BELGA

Eerste training Antwerp: nog geen Rodrigues, middenvelder van Caen komt testen

Print

Ook bij Antwerp was het zover. De eerste training van het nieuwe seizoen werd donderdagnamiddag afgewerkt. Er ontbraken nog een aantal koppen, maar er was ook al een nieuw gezicht te zien: Joé Kobo, een 20-jarige middenvelder van het Franse Caen, kwam testen.

Met zestien waren ze in totaal, de spelers die voor het eerst opnieuw het trainingsveld betraden. Zoals verwacht ontbrak Didier Lamkel Zé, die zich aan een boete mag verwachten, maar er waren nog afwezigen. Eén van de opvallendste afwezigen was Ivo Rodrigues. De 24-jarige Portugees kreeg toestemming van de club om enkele dagen extra vrij te nemen. Sambou Yatabaré bleef binnen en er was evenmin sprake van doelmannen Sinan Bolat (vakantie), Jens Teunckens (EK U21) en Lathouwers (out). Twee jeugdkeepers, Chevaughn Thiam en Kacper Pasztaleniec, zorgden voor depannage.

Nieuwe gezichten dus, maar het nieuwste gezicht was dat van Joé Kobo (20), een jonge Franse middenvelder die komt testen bij RAFC. Kobo kwam tot nog toe alleen uit voor de jeugd van de Franse eersteklasser Caen. Als de Fransman blijft, zou hij rugnummer 37 dragen. Dat was tot voor kort nog het rugnummer van Jelle Van Damme, die zijn contract niet verlengd zag.

Meer voetbalnieuws