Frivool of gigantisch. Dit zijn de zonnebrillentrends

Met gekleurde spiegelglazen, met frivole prints of in een gekke vorm. De zonnebrillentrends van dit moment geven je voldoende ruimte om lekker creatief uit de hoek te komen. Zo maak jij deze zomer een geslaagde passage op de zonovergoten terrasjes of boulevards.

Trend 1: In de vorm van een kattenoog

Een dergelijke zonnebril hoort deze zomer absoluut in je collectie thuis. Deze ‘cat eye’ is nu hipper dan ooit, maar komt wel rechtstreeks uit de jaren zestig aanwaaien. In eenvoudig zwart design of met een frivool kantje. De opties zijn legio. Heerlijk retro.

© Catwalk Pictures/ Nicole Miller, Marni en Oscar de la Renta

Trend 2: Met spiegelglazen

Shiny, happy people houden ongetwijfeld wel van een vleugje glans. Zonnebrillen met ronde glazen, pilotenbrillen of retrobrillen … allemaal worden ze van glazen met spiegelglazen voorzien. ideaal om ongegeneerd mensen te bespieden vanop een terrasje.

© Catwalk Pictures/ Etro, Chanel, Byblos en Each & Other

Trend 3: Met de allures van een skibril

Groot, groter, grootst. Bij Miu Miu, Byblos en Loewe zinderde het winterseizoen tijdens het ontwerpproces van de zomercollecties blijkbaar nog na. Deze zonnebrillen lijken zo op de skipiste thuis te horen.

© Catwalk Pictures/ Miu Miu,Byblos en Loewe

Trend 4: Frivool

Wie houdt van een dosis frivoliteit kan zich met de huidige zonnebrillentrends naar hartelust uitleven. Onorthodoxe vormen, gekke prints en flashy tierlantijntjes zorgen ervoor dat jouw zonnebril niet onopgemerkt blijft.

© Catwalk Pictures/ D&G, Saint Laurent, Fendi en Prada

NIET TE MISSEN