Bestuurder moet met gps-signaal worden opgespoord nadat hij zich vastrijdt in velden

Foto: bfs

Bestuurder moet met gps-signaal worden opgespoord nadat hij zich vastrijdt in velden

Print
Kruibeke -

Een 36-jarige bestuurder heeft zich tijdens de nacht van maandag op dinsdag met zijn auto vastgereden in de velden in de buurt van de Burchtstraat in Kruibeke.

De Volvo van de man werd op driehonderd meter van de openbare weg aangetroffen in een ondiepe gracht tussen twee akkers. De bestuurder was in de doodlopende Haagstraat letterlijk het noorden kwijtgeraakt en in de akkers gereden. Zijn auto kon door de hulpdiensten pas gevonden worden nadat hij de gps-coördinaten van zijn smartphone had doorgegeven.

De bestuurder bleek niet meer op eigen kracht uit zijn auto te kunnen geraken. Na zijn bevrijding werd hij overgebracht naar het ziekenhuis. Uit de eerste vaststellingen bleek dat hij te veel gedronken had. Zijn auto werd licht beschadigd en moest worden getakeld. Heel wat maisplanten die op de akker stonden werden vernield. De Haagstraat is een zijstraat van de Burchtstraat die momenteel afgesloten is voor wegwerkzaamheden. Mogelijk had de man geprobeerd om via een kortere weg thuis te geraken.

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio